Września 16 2026 22:04:30
Nawigacja
· Strona G?ówna
· Artyku?y
· Download
· Forum
· Galeria
· Kontakt
· Szukaj
Zobacz temat
Nowe nad Wis??, Neuenburg an der Weichsel » Portal Nowego nad Wis?? » Forum
 Drukuj temat
"Urok papieroska."
domino1583
Malykris,dzi?ki za wsparcie,to ju? 10 dzie? jak nie pal?,sam w to nie wierz? ale to fakt.Powtarzam sobie innym si? uda?o to i mnie si? uda.Mówi? sobie w my?lach ty stary koniu,jak teraz nie rzucisz to kiedy,chyba w trumnie.Kochany Portalu wierz?,?e wraz z Wami uda mi si? pokona? ten szkodliwy dla zdrowia na?óg.Wink

spica
malykris i domino1583, czytam Was uwa?nie i nadal trzymam za Was kciuki !!! najgorszy jest pierwszy tydzie?, pó?niej miesi?c, a wtedy ju? zleci.Jest ci??ko wierz? Wam jak nikt inny!!! Najwa?niejsze ?eby?cie unikali pal?cych!!! bo smak dymu papierosowego powoduje ?e mózg g?upieje z t?sknoty za petem :-) z czasem, b?dzie Was ten dym denerwowa? - zobaczycie! Polecam chrupki,te zwyk?e bezsmakowe s? wspania?e dla r?k,?eby nie szuka?y czego? innego ! Piszcie jak Wam idzie, ja tu zagl?dam i od czasu do czasu si? odezw? ! pozdrawiam Wink

23121959
Hemingway powiedzia? kiedy? rzuci? palenie? Nic prostszego, robi?em to tysi?ce razy - trzymaj si? wi?c domino i tu nie czy? powtórki z klasyki. Powodzenia !!!!!
?ycie jest jak jazda na rowerze.
?eby utrzyma? równowag? musisz si? porusza? naprzód - Albert Einstein

domino1583
23121959,spica,malykris,dzi?ki zawsparcie,trzymam si?.Tak samo rzuca?em papierosy dziesi?tki razy i nic z tego nie wychodzi?o ale teraz dzi?ki tematowi,urok papierosa na naszym portalu,dzi?ki waszemu wsparciu i swojemu uporowi mam nadziej?,?e to b?dzie ostatnia i skuteczna walka z tym szkodliwym dla zdrowia na?ogiem.Wink

spica
domino1583, ca?y czas trzymam za Ciebie i malykrisa kciuki!!! nie zapominam o Was!!! Tylko si? nie dajcie!!!

malykris
domino, go? mnie ,dzi? mój czterdziesty dzie?, niby du?o a przy porannej kawie jeszcze cz?owiek jeszcze" czego? " szuka .Kaw? mam przesta? pi? czy jak?PfftCoolGrin

domino1583
Spica,Ty nas doskonale rozumiesz o co w tym wszystkim chodzi,bo sama to przechodzi?a? i przesz?a? z pozytywnym skutkiem.Malykris 40 dni niepalenia to jest ju? du?y sukces,tak trzymaj dalej.Ja dalej skromnie 14ty dzie? ju? nie pal?,ale pocieszam si? w my?lach,?e to ju? jest co?.Poma?u widz? ju? pozytywne skutki nie palenia.Cz?owiek czyli ja wygl?da? jak zombi,blady,anemiczny,kaszl?cy,teraz widz? inny b?ysk w oku,cera robi si? zdrowsza,a kaszel poma?u zanika.Normalnie to mi si? w g?owie nie mie?ci ale to jest fakt.Malykris trzymajmy si? razem,a na pewno wygramy,a tym wszystkim którzy nam kibicuj? i dopinguj?,serdeczne dzi?ki.Wink

spica
Nadal trzymam kciuki za Was ch?opaki !!!! Jak wytrzymacie do ko?ca roku bez palenia, to zaprosz? Was na lampk? wina!!!! GrinGrinGrin

domino1583
Spica dzi?ki.Ja mam nadziej?,?e wytrzymam.Smile

malykris
Spica doczeka? si? nie mog?,ale warunek jest jeden,sala dla niepal?cych!!! Domino Ty nie miej nadziei ,Ty koszul? prasuj w ko?cu DAMA nas zaprasza ,KOBIET? Chcesz zawie?? .GrinGrinGrin

domino1583
Witam Gumi?64,Spica,podejrzewam,?e do ko?ca roku,powi?kszy si? grono zaproszonych na lampk? wina,na któr? trzeba sobie zas?u?y?,rozwodem z nikotyn?Smile

spica
Ch?opaki nadal trzymam za Was kciuki ! z winem nie zawiod? Was - obiecuj?!!! GrinGrinGrin a mo?e kto? si? jeszcze przy??czy?

domino1583
Nadal si? trzymam,25dni,nie to mi si? chyba ?ni.Wybaczcie,?e wci?? pisz?,?e jest mi ci??ko,bo naprawd? jest ci??ko,normalnie bym po ?cianach chodzi?,takie jest to silne uzale?nienie,które wci?? dopomina si? o swoje.Smile

rafino
Pisz domino1583, mo?e inni pójd? w twoje ?lady i razem b?dzie wam ?atwiej. Jak przestaniesz pisa?, b?dzie to oznacza?o tylko jedno: ?e zapali?e?.
Mój kumpel dwa miesi?ce temu zapali? po roku niepalenia papierocha i kopci teraz jak stara lokomotywa, jakby chcia? nadrobi? ten rok niepalenia. Musisz uwa?a?, aby ciebie nie skusi? nawet jeden "mach", bo po jednym b?dzie wi?cej.
Ja te? trzymam kciuki za ciebie i szczerze podziwiam. Nie palisz ju? prawie miesi?c, jeste? silny. Trzymaj tak dalejWink
rafino

spica
Tak domino, ja nie da?am rady ! musia?am i?? do apteki,troch? pomog?o! tylko unikaj palaczy ,chocia? to bardzo trudno! ale prawie miesi?c nie palisz, to jest sukces! to s? najgorsze dni,ale powoli b?d? przechodzi?! Ja Ci wspó?czuj?, bo wiem jak to jest ci??ko,w g?owie ko?ata tylko jedna my?l: PETY!!! ale nie daj si? ! Zajadaj chrupki to pomaga! Nadal trzymam kciuki! A co z malykris ?jak tam Ci idzie? Nagroda czeka ! Grin

malykris
jestem jestem tylko ostatnimi czasy by?em troch? zapracowany st?d moja d?u?sza nieobecno?? , nadal trzymam si? dzielnie 20 -tego mam ma?? rocznic? ,dwa miechy ,jeszcze pó? roku wstecz to by? kosmos ,a teraz coraz bardziej zaczynam wierzy? ?e to mo?e si? naprawd? uda? .Spica dzi?ki za dobre s?owo, domino nie daj si? ,jest ci??ko ale jakby po woli zaczyna by? z górki ,damy rad? zobaczysz.(ju? czuj? smak wina ha ha ha )Wink

domino1583
Ju? min?? miesi?c i nadal nie pal? z czego si? bardzo ciesz?.Wyje?d?am na kilka dni w góry i tego si? boj?,bo jak wiadomo pe?ny luz,ciekawe czy moja silna wola to zniesie.Ale jestem dobrej my?li,?e licho mnie nie skusi,pozdrawiam.Smile

spica
Trzymajcie si? !!! ju? macie z górki Wink winko czeka Grin

malykris
domino i jak tam na Ciebie wp?yn??o górskie powietrze ,mam nadziej? ?e nie zosta?em sam ?

domino1583
Ma?ykris nie jeste? sam,jeste?my razem i tworzymy puki co duet zgrany.W górach super 5.Zamiast pali?,pi?em piwo i podziwia?em pi?kne uroki w okolicach Starego S?cza.Co tam gada?,morda co dzie? zmoczona,?ona bardzo wkurzona,ale co tam,raz si? ?yje.To na razie tyle moi kochani,odsypiam......Smile

Przejdź do forum:
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło